Jídelní lístek

 

Pondělí            13. 01. 2025     polévka: rajská s kapáním (1,3,7,9)

  1. Kuřecí maso, boloňská omáčka, špagety (1,3,7,9)
  2. Srbské rizoto, salát (1,3,7)
  3. Maso dvou druhů, dušená rýže /kuřecí a vepřová játra/ (1)
  4. Smažené rybí filé, bramborová kaše, kompot (1,3,7,4)

Úterý               14. 01. 2025     polévka: francouzská (1,3,7,9)

  1. Vepřová pečeně, kedlubny na smetaně, brambory (1,3,7)
  2. Masové kuličky, bulgur se zeleninou (1)
  3. Brambory zapečené s kuřecím masem a dýní, kompot (1,3,7)
  4. Vepřová kotleta se sýrem, brambory (1,3,7)

Středa              15. 01. 2025     polévka: hovězí s nudlemi (1,3,7,9)

  1. Pečená sekaná, dušené kyselé zelí, brambory (1,3,7,10)
  2. Vepřová pečeně, lovecká omáčka, bramborový knedlík (1,9)
  3. Vepřové po znojemsku, dušená rýže (1,10)
  4. Kuřecí stehno, pestrobarevný salát (1)

 Čtvrtek            16. 01. 2025     polévka: frankfurtská (1,9)

  1. Vepřové na rajčatech a paprice, těstoviny (1,3,7,9)
  2. Slovenská pochoutka /bramboráky, vepř. nudličky na žampionech/ (1,3,7)
  3. Guláš Petra Voka, kynutý knedlík (1,3,7,9)
  4. Buchtičky s krémem, džusík (1,3,7)

Pátek               17. 01. 2025     polévka: fazolová (1,9)

  1. Zeleninová mozaika, brambory, kompot /bezmasé/ (1,3,7,9)
  2. Holandský řízek, brambory, salát (1,3,7)
  3. Kuřecí stehno po provensálsku, dušená rýže (1)
  4. Opečená klobása, střapečky se zelím (1,3,7,10)

Sobota             18. 01. 2025     polévka: vločková (1,3,7,9)

  1. Kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem, brambory (1,3,7)

Neděle             19. 01. 2025     polévka: květáková (1,3,7,9)

  1. Hovězí svíčková, kynutý knedlík (1,3,7,9)

Pondělí 20. 01. 2025     polévka: zeleninová (1,9)

  1. Kuře po selsku, těstoviny (1,3,7,9)
  2. Vepřová kotleta, sázené vejce, brambory (1,3)
  3. Kuřecí maso, čočkové ragú (1,9)
  4. Vepřová pečeně, houbová omáčka, kynutý knedlík (1,3,7,9)

Úterý    21. 01. 2025     polévka: čočková (1,9)

  1. Kuřecí špíz, brambory, salát (1)
  2. Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurek (1,3,7,10)
  3. Vepřová pečeně, šípková omáčka, bramborový knedlík (1,3,7)
  4. Kuřecí kung-pao, dušená rýže (1)

Středa   22. 01. 2025     polévka: z červeného zelí (1,3,7,9)

  1. Vepřové maso, mrkev s hráškem, brambory (1)
  2. Cmunda po kaplicku /uzené, kyselé zelí, bramboráky/ (1,3,7,10)
  3. Kuřecí prso, restovaná zelenina, brambory (1,9)
  4. Žemlovka s jablky a tvarohem (1,3,7)

Čtvrtek 23. 01. 2025     polévka: brokolicová (1,3,7,9)

  1. Vepřové na smetaně, kynutý knedlík (1,3,7,9)
  2. Vepřové na zelenině, tarohňa (1,3,7,9)
  3. Tyrolská pánev /vepř. maso, špecle, sýr niva/ (1,3,7)
  4. Kuřecí řízek v těstíčku, bramborová kaše, okurek (1,3,7,10)

Pátek    24. 01. 2025     polévka: hovězí s játr. knedlíčky a nudlemi (1,3,7,9)

  1. Maso tří druhů, dušená rýže /hovězí, kuřecí, vepřové/ (1)
  2. Opečená klobása, zeleninové lečo, chléb (1,3,7)
  3. Smažený sýrový špíz s uzeninou, brambory, tatarka (1,3,7)
  4. Marinovaná krkovice, šťouchané brambory (1,9)           

Sobota  25. 01. 2025     polévka: z míchaných luštěnin (1,9)

  1. Vepřové medailonky, brambory, salát (1)

Neděle   26. 01. 2025     polévka: slepičí s tarhoňou (1,3,7,9)

  1. Kuře na paprice, těstoviny (1,3,7)

 Čísla uvedena za jídlem jsou označení alergenů dle EU

UPOZORNĚNÍ: VEŠKERÉ ROLKY A ZÁVITKY OBSAHUJÍ DŘEVĚNÁ PÁRÁTKA!